Reviews

Many years, thousands of happy customers. We do our best to keep our standards high and make you smile on your trip to Fethiye!

Dimitar Tonchev 2019-12-27

Professional driver, smooth ride, Thanks alot!

Esra Gerek 2019-12-23

Yolculuk harikaydı. Önemli olan zamanında aracın yerinde olmasıydı. Teşekkür ederiz, yine tercih edeceğiz. Uçuşumuz rötarlıydı, havaalanına 1 saat kadar gecikmeyle indik. Ama telefonumu açtığım anda whatsapp dan sürücümüz Abdullah beyin mesaj attığını ve bizi beklediğini yazdığını gördük. Çok rahatlatıcı bir histi. Bu işi ciddiye alıyorlar teşekkür ediyorum.

Erdal Dinç 2019-12-12

Fethiye transfere teşekkür ediyoruz. Kalabalık bir arkadaş grubu olarak bizi karşıladılar. Araç çok geniş olduğu için çok rahat sığdık. Müzik de harikaydı. Bayıldık. Araçta bile tatilimizi geçirebilirdik:)) Teşekkürler.

Stan Kolev 2019-12-06

Professional driver, smooth ride

Arild Olsson 2019-12-03

Vi brukte dem for både ankomst og avgang transfer. Bilen var komfortabel. Hentet i tide.

Muhammed Avramov 2019-11-29

Amazing service. I left my ipad at the car, driver came back to our hotel to bring the ipad. Thanks a lot Can.

Aaron Fankhauser 2019-11-21

Super fast communication

Emine Tüfekçi 2019-11-19

Sürücümüz Hasan bey neredeyse tur rehberi gibi bilgiliydi. 40 senedir Fethiye'de yaşıyormuş. Araç çok güzel. Fotoğraf çekebilmemiz için bir kaç yerde durdu ve bunu yaparken de hiç rahatsız olmadı aksine bize önerilerde bile bulundu. Çok teşekkür ediyoruz.

Brit Sønneland 2019-11-14

Vi hadde booket transfer for oss med annen bedrift men ingen kom til hente oss. Da ringte mannen min Fethiye Transfer og de kunne sende en fører til oss om 10 minutter. Fantastisk Professional firma.

Fuat Güzel 2019-11-11

İlk kez profesyonel bir web sitesi gördüm. Çok hızlı, her kanaldan ulaşabiliyor hemen yanıt alabiliyorsunuz. Tebrikler.

Sharen Dees 2019-11-10

Good value for money

Ann Evy Skjæveland 2019-11-03

Vi har booket en retur transfer med Fethiye Transfers. Vi var hentet i tida og kjøringen var behagelig.

Luciano Bragg 2019-10-31

Will recommend highly

Evren Paralı 2019-10-29

İlk kez yanlız tatile çıkmanın verdiği bir huzursuzluk vardı. Ancak Fethiye Transfers beni havaalanında karşıladığında çok rahat ettim. Şoför samimiydi. Araç konforluydu. Hiç bir zorluk çekmeden kendimi otel odamda buldum. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Cengiz Macit 2019-10-28

Araçta çantamızı unutmuşuz. Transfer şoförümüz peşimizden çantayı yetiştirdi. Önce bizi aradı. Çok şaşırdık. Kimse yapmaz. Çooook teşekkür ediyoruz.

5 / 13 (Total 185)

Fethiye Transfers